Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Καλωσόρισμα Πρωτοετών Φοιτητών από τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης

Αγαπητές και αγαπητοί πρωτοετείς,

Καλώς ήλθατε στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Πολυτεχνείου Κρήτης! Θερμά συγχαρητήρια για την εξαιρετικά σημαντική επιτυχία σας. Επιλέξατε ένα από τα κορυφαία ερευνητικά και ακαδημαϊκά ιδρύματα της Ελλάδας, επιλέξατε έναν δρόμο που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες! Το Πολυτεχνείο Κρήτης είναι ένα δυναμικό πανεπιστήμιο, με υψηλό επίπεδο σπουδών, με ισχυρό ερευνητικό έργο σε διεθνές επίπεδο και με ξεκάθαρη αποστολή. Να δημιουργεί νέα γνώση και να ωφελεί την κοινωνία μέσω της έρευνας και της εκπαίδευσης. Να επιδιώκει την αριστεία!

Οι διδάσκοντες του Πολυτεχνείου Κρήτης είναι στην πλειοψηφία τους νέοι επιστήμονες διεθνούς κύρους, που διεξάγουν πρωτοποριακή έρευνα και χρησιμοποιούν σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας. Πάντα δίπλα στους φοιτητές με διάθεση συνεργασίας και προσφοράς.

Ερχόμενοι στο Πολυτεχνείο Κρήτης, εκτός από γνώσεις, εφόδια και εργαλεία, θα αποκτήσετε δυνατότητες και αυτοπεποίθηση για να αναζητήσετε και να επιδιώξετε τα όνειρά σας στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και σε όποιο άλλο τομέα θεωρείτε ότι έχετε ταλέντο. Η ενεργή σας παρουσία στις εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δραστηριότητες θα σας ενδυναμώσει συναισθηματικά, ψυχολογικά, πνευματικά, και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι στην πορεία των σπουδών σας, αξιοποιώντας τις γνώσεις σας, θα αναδειχθείτε και θα επιτύχετε τους στόχους που θα θέσετε σε αυτήν την καθοριστική περίοδο της ζωής σας.

Σήμερα ξεκινάτε ένα «ταξίδι» που θα καθορίσει τη μελλοντική σας ζωή. Σε αυτό το «ταξίδι» μην ξεχνάτε ότι οι καθηγητές και το προσωπικό του Πολυτεχνείου Κρήτης θα είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας στηρίξουμε και να σας ενθαρρύνουμε. Στο πλαίσιο αυτό, έχουμε δημιουργήσει τον Οδηγό Πρωτοετών Φοιτητών από τον οποίο θα αντλήσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ξεκίνημα των σπουδών σας.

Εκ μέρους της Πολυτεχνικής Κοινότητας σας εύχομαι μία πολύ καλή, δημιουργική και παραγωγική ακαδημαϊκή χρονιά!

Καθηγητής Μιχαήλ Ζερβάκης

Πρύτανης

 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012