Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

«Πανδημία COVID-19: τι μάθαμε, τι καταφέραμε, τι πρέπει να κάνουμε» | Ενημερωτική εκδήλωση | Δευτέρα 30.08.2021, 14.00

Tην ερχόμενη Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021, διοργανώνεται διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για τα μέλη του Πολυτεχνείου Κρήτης με τίτλο «Πανδημία COVID-19: τι μάθαμε, τι καταφέραμε, τι πρέπει να κάνουμε». Καλεσμένος ομιλητής είναι ο Δρ. Νικόλαος Τζανάκης, Καθηγητής Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠαΓΝΗ). 

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα μέλη της Πολυτεχνικής Κοινότητας χρησιμοποιώντας τα ιδρυματικά τους στοιχεία (sign in with SSO) στον παρακάτω σύνδεσμο τηλεδιάσκεψης:

https://tuc-gr.zoom.us/j/99993724609?pwd=ZUpoUTl5elUrQkE2Rmhzejc5cHZKdz09 

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Δρ. Τζανάκη, όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους.

Ώρα έναρξης εκδήλωσης: 14.00


Οδηγός σύνδεσης στο zoom: https://www.tuc.gr/fileadmin/noc/TUC_Zoom_Participant_Guide.pdf 


Σημείωμα στους συμμετέχοντες

H εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί για λόγους διάθεσης προς το κοινό που δεν μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά. Για οποιοδήποτε θέμα το οποίο αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα, ή για την ανάκληση της συγκατάθεσής σας, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της σελίδας με την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων του Ιδρύματος.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012