Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Πρόσκληση για συμμετοχή στο EURECA-PRO PhD Journey | Νοέμβριος 2024

Αγαπητοί υποψήφιοι διδάκτορες του Πολυτεχνείου Κρήτης,

ελάτε μαζί μας τον Νοέμβριο του 2024 για μια συναρπαστική ευκαιρία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο European University on Responsible Consumption and Production (EURECA-PRO) στο επερχόμενο διδακτορικό μας ταξίδι, EURECA-PRO PhD Journey 2024! Ζήστε μια μοναδική εβδομάδα κινητικότητας στα πανεπιστήμια-εταίρους του EURECA-PRO, παράλληλα με ένα πλούσιο διαδικτυακό πρόγραμμα κατάρτισης.

Οι επιλεγμένοι υποψήφιοι διδάκτορες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους και να διευρύνουν τα ερευνητικά τους δίκτυα μέσω της συνεργασίας με ερευνητές από το Hasselt University (Βέλγιο) και το Montanuniversität Leoben (Αυστρία). Το διά ζώσης πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα στα δύο αυτά πανεπιστήμια-εταίρους του EURECA-PRO, συγκεντρώνοντας διδακτορικούς φοιτητές από τα υπόλοιπα πανεπιστήμια-εταίρους (έως 5 από κάθε ένα) για μια γεμάτη εβδομάδα δραστηριοτήτων προσανατολισμένων στην έρευνα. Μην χάσετε αυτήν την ξεχωριστή ευκαιρία να εμπλουτίσετε το ακαδημαϊκό σας ταξίδι και να συνδεθείτε με συναδέλφους σας από όλη την Ευρώπη.

Βασικές ημερομηνίες:

  • Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 14.07.2024
  • Ενημέρωση των αιτούντων: 09.09.2024
  • Διαδικτυακό πρόγραμμα: 05.11.2024 – 18.11.2024
  • Διά ζώσης πρόγραμμα: 25.11.2024 – 29.11.2024

Κατά τη διάρκεια του διδακτορικού ταξιδιού θα:

  • αναπτύξετε βαθύτερη κατανόηση της υπεύθυνης κατανάλωσης και παραγωγής, παράλληλα με τις Ευρωπαϊκές πολιτιστικές αξίες.
  • ακονίσετε τις δεξιότητές σας και θα αποκτήσετε εμπειρία στην παρουσίαση μέσα σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον.
  • αποκτήσετε ερευνητικές δεξιότητες και εμπειρία πάνω σε συγκεκριμένα θέματα, ευκαιρίες δικτύωσης και πρόσβαση σε εργαστήρια, δεδομένα, λογισμικό, δείγματα και πολλά άλλα.
  • ενισχύσετε τις διαπολιτισμικές επικοινωνιακές σας δεξιότητες, ενώ παράλληλα θα καλλιεργήσετε πολύτιμες ευκαιρίες δικτύωσης.

Για να δηλώσετε ενδιαφέρον για συμμετοχή και για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

www.eurecapro.eu/phd-journey

Θα πρέπει επίσης να διαβάσετε προσεκτικά την προκήρυξη και τις σχετικές οδηγίες του Erasmus+ TUC για την κάλυψη των εξόδων σας.

Κάντε αίτηση τώρα για μια αξέχαστη εμπειρία!

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012