Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Οικολογικής Μηχανικής στα Χανιά

Η International Ecological Engineering Society (IEES) και το Πολυτεχνείο Κρήτης διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Διεθνές Συνέδριο Closed Cycles and the Circular Society 2023: The Power of Ecological Engineering που θα διεξαχθεί στα Χανιά,  2 - 5 Οκτωβρίου 2023.

Η έναρξη του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 09:00 στο ξενοδοχείο Minoa Palace Resort.

Το άνοιγμα των εργασιών θα κάνει ο Πρόεδρος της ΙΕΕS Επικ. Καθ. Αλέξανδρος Στεφανάκης, Διευθυντής του Εργαστηρίου Τεχνολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης Καθ. Μιχαήλ Ζερβάκης, ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, και εκπρόσωποι του Δημάρχου Χανίων και της Περιφέρειας Κρήτης.

Στο Συνέδριο θα παρευρεθούν 295 συμμετέχοντες από 53 χώρες ανά τον κόσμο, αποδεικνύοντας τη διεθνή απήχηση του κλάδου της Οικολογικής Μηχανικής, ιδιαίτερα στο πλαίσιο αντιμετώπισης των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.

Στα πλαίσια του Συνεδρίου, διοργανώνεται τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και ώρα 13:00-17:00  Εκδήλωση Μεταφοράς Γνώσης σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών και Έρευνας ΑΚΤΗ και την Εταιρεία Συμβούλων-Ερευνητών Περιβάλλοντος ISOTECH Ltd από την Κύπρο. Η εκδήλωση αφορά το ευρωπαϊκό έργο SEALIVE για την προώθηση της κυκλικής οικονομίας και την καινοτόμο δημιουργία βιοπλαστικών προϊόντων (π.χ. δίχτυα αλιείας, εδαφοκαλυπτικές μεμβράνες, επαναχρησιμοποιήσιμα μαχαιροπίρουνα, δοχεία συσκευασίας τροφίμων) από βιο-υλικά, όπως άλγη και οργανικά απόβλητα.

Επιστημ. Υπεύθυνος: Επικ. Καθ. Αλέξανδρος Στεφανάκης

Ιστοσελίδα και πρόγραμμα Συνεδρίου: www.iees.tuc.gr

email επικοινωνίας: info_iees<στο>tuc.gr

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012