Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Νίκη για το "Αίθρα" στον αγώνα ιστιοπλοΐας "Πολυτεχνείο Κρήτης"

Το σκάφος "Αίθρα" του Ν.Ο.Χ. τερμάτισε πρώτο στον αγώνας ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων και περιλαμβάνεται στο ετήσιο κοινό πρωτάθλημα των Ομίλων, Ν.Ο.Χ. και Ι.Ο.Χ..

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου έγινε ο προγραμματισμένος αγώνας ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων και περιλαμβάνεται στο ετήσιο κοινό πρωτάθλημα των Ομίλων, Ν.Ο.Χ. και Ι.Ο.Χ. Η διαδρομή ήταν Ν.Ο.Χ.-περιστοφή νησίδας Θοδωρού-Ν.Ο.Χ.

Πρώτο τερμάτισε το σκάφος "Αίθρα" του Ν.Ο.Χ. με κυβερνήτη τον καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Αλέξανδρο Γκότση και πλήρωμα τους φοιτητές Αλέξανδρο Αλεξίου, Γεώργιο Αλεβαντή, Κωνσταντίνο Ρώσιο  και Λεωνίδα Αντωνίου.

Δεύτερο το σκάφος "Κορμοράνος" του Ν.Ο.Χ. με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Μανιουδάκη και πλήρωμα τους Αριστοτέλη Κοτόπουλο, Δημήτρη Γαγάρα, Ιωάννα Τζινάκη, Κλεάνθη Αναστασάκη και Κωνσταντίνο Καβαλινάκη.

Την τρίτη θέση κατέλαβε το σκάφος "Άνεμος" του Ι.Ο.Χ. με κυβερνήτη τον Γρηγόρη Κνιθάκη και πλήρωμα τους Δημήτρη Αναστασιάδη, Νεκταρία Λαβούτα και Αννα Δρούγκα.

Μετά το πέρας του αγώνα έγινε η απονομή επάθλων, με το "Αίθρα" να κατακτά το κύπελλο του αγώνα. 

Αθλοθέτης ήταν το Πολυτεχνείο Κρήτης, προς τιμήν του οποίου έδωσε την επωνυμία του αγώνα ο διοργανωτής Ν.Ο.Χ.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012