Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Επίτιμος Διδάκτορας του ΑΠΘ ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης

Στις 19 Δεκεμβρίου 2018 ο Καθηγητής της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης αναγορεύθηκε Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στο παρελθόν, αναγορεύθηκαν επίτιμοι διδάκτορες του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, οι κάτωθι:

• Eric John Ernest Hobsbawm (μέλος της Βρετανικής Ακαδημίας και της Αμερικανικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών, επίτιμο μέλος του King's College Cambridge και επίτιμος διδάκτωρ πολλών πανεπιστημίων σε αρκετές χώρες)
• Clive W. J. Granger (Νόμπελ Οικονομίας 2003)
• Harry Markowitz (Νόμπελ Οικονομίας 1990)
• Anwar Mir Mohammed Shaikh  (Καθηγητής στο Graduate Faculty του New School for Social Research της Νέας Υόρκης για περισσότερα από 30 χρόνια ) 
• Γιώργος Βασιλείου (Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας για την πενταετία 1988-1993)
• Πρόδρομος Εμφιετζόγλου (έχει τιμηθεί από την Ακαδημία Αθηνών, τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Διόδωρο Α' και το Μητροπολίτη Ελβετίας Δαμασκηνό.)
• Γεώργιος Μ. Κωνσταντινίδης (Καθηγητής Χρηματοοικονομικής στην Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο. Διετέλεσε πρόεδρος της American Finance Association, η οποία θεωρείται ως η κορυφαία επιστημονική ένωση Χρηματοοικονομολόγων παγκοσμίως).

Μετά την αναγόρευσή του, ο Καθηγητής Κ. Ζοπουνίδης παρουσίασε ομιλία με θέμα: "Πολυκριτήρια Ανάλυση: Μία Ολιστική Προσέγγιση Λήψης Αποφάσεων".

Ο Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης είναι Καθηγητής και Αν. Κοσμήτορας της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης. Επίσης είναι Διευθυντής των Εργαστηρίων Συστημάτων Χρηματοοικονομικής Διοίκησης και Ανάλυσης Δεδομένων και Πρόβλεψης του Πολυτεχνείου Κρήτης.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012