Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Διάλεξη στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών: Η Σημασία της Λεπτομέρειας στον Αρχιτεκτονικό Φωτισμό | 30/4/2018 | Πολυτεχνειούπολη

Στις 30/4/2018, στην αίθουσα Β1001 και ώρα 10:30 π.μ., θα δοθεί διάλεξη από τον Αναπ. Καθηγητή Στέλιο Ζερεφό, στο πλαίσιο του Μαθήματος ''Αρχιτεκτονική Μικρής Κλίμακας και Αντικειμένων'' (Διδάσκων: Χρήστος Τέσσας). 

Περίληψη της διάλεξης:

Ο φωτισμός αποτελεί κύριο παράγοντα αντίληψης του χώρου και βασική παράμετρο για την καθημερινή διαβίωση. Η διάλεξη θα επικεντρωθεί όχι μόνο στη σημασία του φωτός και του φωτισμού για την ανάδειξη της αρχιτεκτονικής και τη λειτουργικότητα των κτηρίων, αλλά και για τους ποιοτικούς παράγοντες που επιδρούν στον άνθρωπο. 

Σύντομο βιογραφικό ομιλητή:

Ο Στέλιος Ζερεφός είναι Αναπληρωτής Καθηγητής και διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Σχεδιασμός Φωτισμού” στη Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Ολοκλήρωσε τις βασικές του σπουδές στα Πανεπιστήμια του Plymouth και της California at Los Angeles και από το 2004 είναι διδάκτωρ του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει διδάξει σε μεγάλο αριθμό Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012