Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Το Καλωσόρισμα Πρωτοετών του Πολυτεχνείου Κρήτης, μία ημέρα γιορτής!

Με μεγάλη συμμετοχή πρωτοετών και άλλων φοιτητών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10/10/2018, η εκδήλωση καλωσορίσματος του Ιδρύματος. Η εκδήλωση αποτέλεσε μία ευκαιρία γνωριμίας των πρωτοετών, με τις 5 Σχολές, με τις φοιτητικές ομάδες του Πολυτεχνείου Κρήτης και όχι μόνο. Φέτος, το Πολυτεχνείο Κρήτης είχε τη χαρά να φιλοξενήσει το Chania Film Festival, τις ομάδες AIESEC Κρήτης και Cretan Gunners Rugby Club!

Το μεγάλο αμφιθέατρο και ο "Πυρήνας" του Κτηρίου Επιστημών, κατακλύστηκαν με πρωτοετείς φοιτητές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες σχετικές με τις Σχολές, τις ακαδημαϊκές και ερευνητικές δραστηριότητες, τα προγράμματα σπουδών, τα εργαστήρια, τη φοιτητική ζωή και τις υπηρεσίες προς φοιτητές, τα επαγγελματικά δικαιώματα, τις μελλοντικές επαγγελματικές προοπτικές και την εξέλιξη των αποφοίτων μας, την αριστεία και τις διακρίσεις των μελών του Πολυτεχνείου Κρήτης, από εκπροσώπους της Πρυτανείας και τους Κοσμήτορες των Σχολών. 

Σε εξαιρετικά ευδιάθετο κλίμα, οι πρωτοετείς είχαν επίσης την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να δουν εκτός από την ακαδημαϊκή πλευρά και μια άλλη πλευρά του Πολυτεχνείου Κρήτης, που είναι αυτή της κοινωνικής ζωής, μέσα από την παρουσίαση του έργου των φοιτητικών ομάδων. Έτσι, οι πρωτοετείς μας είχαν την ευκαιρία να «ταξιδέψουν» με τους Συλλόγους BEST Chania, Erasmus Student Network, και TUC EduTrippers, να "σαλπάρουν" παρέα με την ιστιοπλοϊκή ομάδα και το σκάφος «Αίθρα», να ενημερωθούν για τις δράσεις της ομάδας IEEE TUC Student Branch, της ομάδας Saves2 και για τις εθελοντικές δράσεις της Ομάδας Εθελοντών Φοιτητών, της Περιβαλλοντικής Ομάδας και της Ομάδας Αιμοδοτών. Να γνωρίσουν την "προοπτική" με την ομάδα Φωτοσκίαση και να μιλήσουν με τις υπό σύσταση, Ομάδα Διαλόγου και Λογοτεχνική Ομάδα. Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός "Ράδιο Ένταση 93,5", όπως κάθε χρόνο, καλωσόρισε τους πρωτοετείς με τα κεφάτα μέλη του και την μουσική του. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χορό από τα μέλη της νεοσύστατης ομάδας Χοροτεχνείο και τους παρευρισκόμενους, φοιτητές, καθηγητές, εργαζόμενους και φιλοξενούμενους!

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη των φοιτητικών ομάδων του Πολυτεχνείου Κρήτης και τα μέλη των φιλοξενούμενων ομάδων που συμμετείχαν στην εκδήλωση, μετατρέποντας το Καλωσόρισμα σε μια ημέρα γιορτής για όλο το Πολυτεχνείο!

Τέλος ευχαριστούμε, την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ για το κέρασμα που προσέφερε στα πλαίσια της εκδήλωσης.

Δείτε το video με τις παρουσιάσεις των Σχολών του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Σχετικό άρθρο από τα Χανιώτικα Νέα (10.11.2018)

Σχετικά άρθρο από το FlashNews.gr (10.11.2018)

 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012