Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Η Δήμητρα Δημητριάδη απόφοιτος του Πολυτεχνείου Κρήτης και υπότροφος της DAAD στο Γλωσσικό Κέντρο

Την Δευτέρα 7/10/2019 και την Τρίτη 8/10/2019, η Δήμητρα Δημητριάδη απόφοιτος του Πολυτεχνείου Κρήτης και υπότροφος της DAAD, ήταν καλεσμένη στα τμήματα Γερμανικής Γλώσσας του Γλωσσικού Κέντρου. Μίλησε σε φοιτητές και φοιτήτριες του Πολυτεχνείου Κρήτης, για το εργασιακό περιβάλλον των Μηχανικών στη Γερμανία, ενώ αναφέρθηκε και στην καθημερινή ζωή και τα ήθη και έθιμα του τόπου.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνακαι φιλοξενήθηκε από το Γλωσσικό Κέντρο του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Σύντομο Βιογραφικό:
Η Δήμητρα Δημητριάδη αποφοίτησε το 2015 ως αριστούχος της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και ως πρώτη υπότροφος των βραβείων αριστείας του Ιδρύματος Limmat. Κατά την διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών της έλαβε υποτροφία από την Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών - DAAD για γλωσσικές σπουδές στη Γερμανία (στο Πολυτεχνείο της Δρέσδης). Σήμερα εργάζεται ως μηχανικός στον τομέα της έρευνας στην εταιρία Altran S.A.S. & Co KG του Μονάχου.

 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012