Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Με μεγάλη προσέλευση η ομιλία του Καθηγητή Μάρκου Παπαγεωργίου για το μέλλον της έξυπνης κίνησης στους δρόμους

Στις 22/11/2019 και με μεγάλη προσέλευση φοιτητών, καθηγητών του Πολυτεχνείου Κρήτης, αλλά και άλλων επισκεπτών εκτός Ιδρύματος, ο Καθηγητής της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, Μάρκος Παπαγεωργίου, έδωσε ομιλία με θέμα «Η Κυκλοφοριακή Ροή ως Τεχνητό Ρευστό»​. Η ομιλία του κύριου Παπαγεωργίου είχε ως  κεντρικό θέμα το μέλλον της έξυπνης κίνησης στους δρόμους, με διασυνδεδεμένα και αυτόματα οχήματα, με σκοπό την αποδοτικότερη μετακίνηση στο κοντινό, αλλά και απώτερο μέλλον.

Η ομιλία ήταν ανοικτή στο κοινό και διοργανώθηκε από την επιστημονική φοιτητική ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης IEEE TUC Student Branch, στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών Share To Inspire, στο Κτήριο Επιστημών, στην Πολυτεχνειούπολη.

Πρόσφατα, ο κ. Παπαγεωργίου βραβεύθηκε με το IEEE Transportation Technologies Award 2020 για την πολύχρονη συνεισφορά του στον έλεγχο κυκλοφοριακής ροής με καινοτόμες μεθόδους που εφαρμόζονται σε πληθώρα χωρών ανά τον κόσμο, ενώ το 2014 ήταν αποδέκτης του Βραβείου Αριστείας του Πολυτεχνείου Κρήτης.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012