Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Προστατευτικές Προσωπίδες Thorax_TUC σε Υπηρεσίες Υγείας

Παράδοση στον Αναπληρωτή Διοικητή του ΓΝΧ κ. Μάνο Μπολώτη από τον Καθ. Ν. Τσουρβελούδη

Προσωπίδες για την κλινική Iasis

Παράδοση 40 προσωπίδων στο ΕΚΑΒ

20 προσωπίδες για τον Δήμο Ρεθύμνης

Προσωπίδες για την ΠΕ Χανίων

Η πρώτη παρτίδα Thorax_TUC παραδόθηκε για το Νοσοκομείο και τον Δήμο Χανίων

Η παραγωγή της Προστατευτικής Προσωπίδας Thorax_TUC* για το προσωπικό των υπηρεσιών υγείας που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της διάδοσης του κορωνοϊού συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς στα συστήματα τρισδιάστατης εκτύπωσης των εργαστηρίων του Ιδρύματος, ώστε να καλυφθούν κατά το δυνατόν οι ανάγκες που προκύπτουν και φθάνουν συνεχώς στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν κατασκευαστεί και παραδοθεί συνολικά 467 προστατευτικές προσωπίδες Thorax_TUC.


7-8 Μαΐου 2020

Παραδόθηκαν 50 προσωπίδες στον Ερυθρό Σταυρό (Παράρτημα Χανίων) και άλλες 20, στα Κέντρα Υγείας Βάμου και Κισσάμου.

 

29-30 Απριλίου 2020

Παραδόθηκαν συνολικά 35 προσωπίδες στον Πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χανίων κ. Νικόλαο Μπολιώτη και στην κα Ιωάννα Ν. Μπαχουντάκη, προϊσταμένη της Δ.Ο.Υ. Χανίων.
 

24 Απριλίου 2020

Παραδόθηκαν 50 προσωπίδες στην Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων και Πρόεδρο Δ.Ε. της ΕΛΕΠΑΠ Δρ. Παρασκευή Ορφανουδάκη, 5 στη ΔΕΔΙΣΑ Χανίων, ενώ εστάλησαν 50 προσωπίδες στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου

 

16 Απριλίου 2020

Παραδόθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων (ΓΝΧ) 35 προσωπίδες THORAX_TUC, συμπληρωματικά στην πρώτη παρτίδα 65 προσωπίδων που είχε παραδοθεί στις αρχές του μήνα (συνολικά έχουν δοθεί 100 προσωπίδες στο ΓΝΧ). 

 

14 Απριλίου 2020

Εστάλησαν ταχυδρομικά 20 προσωπίδες στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, κατόπιν σχετικού αιτήματος. 

 

15 Απριλίου 2020

Παραδόθηκαν 30 προσωπίδεςστους εκπροσώπους του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης (ΝΝΚ), Πλοίαρχο Ευαγ. Μπαλάσκα, Διευθυντή του ΝΝΚ και κ. Ταμπακόπουλο, Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής, οι οποίοι ευχαρίστησαν το Πολυτεχνείο Κρήτης, που αποτελεί "αρωγό με αυτή την αξιέπαινη κίνηση, στο δύσκολο έργο της υγειονομικής περίθαλψης και προστασίας των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων, των σωμάτων ασφαλείας, των μελών των οικογενειών τους και εν γένει της τοπικής κοινωνίας."

 

13 Απριλίου 2020

Η κα Ελένη Φουρναράκη, Διοικητική Διευθύντρια της Iasis-Γενική Κλινική Γαβριλάκη, παρέλαβε 10 προσωπίδες.

 

10 Απριλίου 2020

Παραδόθηκαν 40 προσωπίδες στους εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) Χανίων κ.κ. Νεκτάριο Παπουδάκη (Πρόεδρο) και Εμμανουήλ Κατσανεβάκη, ενώ για τις ανάγκες των δομών πρόνοιας του Δήμου Ρεθύμνης, παραδόθηκαν άλλες 20 προσωπίδες στην κα. Άννα Ελευθεριάδου-Γκίκα, Αντιδήμαρχο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Κοινωνικής πολιτικής. Τις παράδοσεις έκαναν στην Πολυτεχνειούπολη, ο Πρύτανης Καθ. Ευάγγελος Διαμαντόπουλος και ο Καθ. Νικόλαος Τσουρβελούδης, Κοσμήτορας της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης και Διευθυντής του Εργαστηρίου Ευφυών Συστημάτων και Ρομποτικής.

 

9 Απριλίου 2020

Εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, η κα Σοφία Μαλανδράκη-Κρασουδάκη, εντεταλμένη σύμβουλος Υγείας, Παιδείας και Πολιτισμού και ο κ. Δημήτριος Νικολακάκης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, παρέλαβαν 6 προσωπίδες για να καλύψουν μέρος των αναγκών των υπηρεσιών τους. Οι εκπρόσωποι της ΠΕ Χανίων, αφού ευχαρίστησαν θερμά, δήλωσαν ότι: "Το Πολυτεχνείο Κρήτης διαπρέπει εδώ και καιρό στον τομέα της έρευνας και της καινοτομίας και η Περιφέρεια Κρήτης είναι σταθερά δίπλα στους επιστήμονες και θα παραμείνει αρωγός στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του νησιού".

 

7 Απριλίου 2020

H πρώτη παρτίδα 96 προσωπίδων είχε παραδοθεί στις αρχές του μήνα στην Πολυτεχνειούπολη. Αναλυτικά, 65 προσωπίδες παραδόθηκαν στονΔιοικητή του Νοσοκομείου Χανίων, κ. Γεώργιο Μπέα, για το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων "Ο Άγιος Γεώργιος", και άλλες 31 προσωπίδες στον Δήμαρχο Χανίωνκ. Παναγιώτη Σημανδηράκηκαι στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κα Ελένη Ζερβουδάκη για το προσωπικό του Δήμου Χανίων (25 για το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι"και οι 6 για το Γηροκομείο Χανίων).

 

* Μέρος του αναλώσιμου υλικού που χρησιμοποιείται στην συναρμολόγηση της Προστατευτικής Προσωπίδας Thorax_TUC είναι προσφορά του καταστήματος "Το Αναλώσιμο" [υπεύθυνος: Λεωνίδας Περατσάκης]. Ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά και την στήριξη!

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012