Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

EURECA-PRO Intl Week - Ας χορέψουμε με το «Χοροτεχνείο» | 12.05.2022, 17:30

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο EURECA-PRO σας προσκαλεί σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή γιορτή! Η διαφορετικότητα, η συνοχή, οι ανταλλαγές και η διεθνής δικτύωση είναι πιο σημαντικά από ποτέ στις μέρες μας.

Κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εβδομάδας EURECA-PRO από τις 11 Μαΐου έως τις 14 Μαΐου 2022, οι φοιτητές, οι καθηγητές και το προσωπικό των 8 πανεπιστημίων-εταίρων του EURECA-PRO μπορούν να συμμετάσχουν σε ένα ποικίλο και συναρπαστικό πρόγραμμα γύρω από την ευρωπαϊκή ποικιλομορφία και να βελτιώσουν την προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη!

Μεταξύ των εκδηλώσεων της Διεθνούς Εβδομάδας EURECA-PRO περιλαμβάνεται και η εκδήλωση «Ας Χορέψουμε με το Χοροτεχνείο», όπου η ομάδα χορού του Πολυτεχνείου Κρήτης «Χοροτεχνείο» θα μας ταξιδέψει στο κόσμο των Ελληνικών χορών. Ελάτε να παρακολουθήσουμε το χορευτικό πρόγραμμα των μελών της ομάδας, να χορέψουμε μαζί τους, να μάθουμε βασικά βήματα χορού όσοι δεν γνωρίζουμε!

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022, 17:30-18:30

Ανοικτό Αμφιθέατρο Ε3 στην Πολυτεχνειούπολη

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά, διαδικτυακά μέσω της σελίδας FB του Πολυτεχνείου Κρήτης και της σελίδας FB του EURECA-PRO για τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Επίσης, θα βιντεοσκοπηθεί και θα ληφθεί φωτογραφικό υλικό.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012