Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Virtual Career Day with INTRACOM DEFENCE | Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022, 13:00

To Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του Πολυτεχνείου Κρήτης διοργανώνει την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 και ώρα 13:00

Virtual Career Day with INTRACOM DEFENSE

Η εκδήλωση απευθύνεται στους φοιτητές και αποφοίτους του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς και σε φοιτητές προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την INTRACOM DEFENSE, τις ευκαιρίες καριέρας που προσφέρει, καθώς και να λάβουν συμβουλές για τη δημιουργία βιογραφικού σημειώματος και τη διαδικασία συνεντεύξεων.

Πρόγραμμα

  • Γνωριμία με την εταιρεία INTRACOM DEFENSE
  • Παρουσίαση των δραστηριοτήτων και των προϊόντων της εταιρείας
  • Παρουσίαση των υποδομών της INTRACOM DEFENSE
  • Περιγραφή των τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται
  • Ευκαιρίες καριέρας στην INTRACOM DEFENSE
  • Συμβουλές για τη δημιουργία βιογραφικού και τη διαδικασία συνεντεύξεων

Ομιλητές

  • Γεώργιος Δήμας – Product Manager Hybrid Power Systems
  • Θανάσης Κόκκας – Recruitment Professional

Η εγγραφή σας πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση του ιδρυματικού σας e-mail έως 07.06.2022 στην ηλεκτρονική φόρμα: https://forms.gle/U4DgQE6czjFkHaFe9

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το link (zoom) για τη συμμετοχή σας θα σταλεί την ημέρα της εκδήλωσης στο ιδρυματικό σας email που θα έχετε δηλώσει στην ηλεκτρονική φόρμα.

FACEBOOK EVENT

Λίγα λόγια για την INTRACOM DEFENSE

Η INTRACOM DEFENSE (IDE), θυγατρική της Intracom Holdings, είναι μια καταξιωμένη ελληνική εταιρεία στον χώρο των Αμυντικών Συστημάτων με αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα. Η IDE χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων. Η IDE συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Βιομηχανικής Ανάπτυξης στον τομέα της Άμυνας. Η εξωστρέφεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία τεκμηριώνονται με όλα τα έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της. Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.intracomdefense.com.

Σημείωση για τους συμμετέχοντες: H εκδήλωση για όσους την παρακολουθήσουν διαδικτυακά, θα βιντεοσκοπηθεί και θα ληφθεί φωτογραφικό υλικό. Το ψηφιακό υλικό θα προβληθεί στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης και του Πολυτεχνείου Κρήτης και θα δημοσιοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε newsletters. Για οποιοδήποτε θέμα το οποίο αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα, ή για την ανάκληση της συγκατάθεσής σας, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της σελίδας του Πολυτεχνείου Κρήτης με την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων του Ιδρύματος.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012