Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Συμπληρωματική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη ακαδημαϊκών υποτρόφων στη Σχολή ΑΡ.ΜΗΧ.

  • Συντάχθηκε 12-12-2018 15:40 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2018-19

    Η Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης, προκειμένου να καλύψει εκπαιδευτικές ανάγκες για το εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους 2018-2019, πρόκειται να προσλάβει εργαστηριακό προσωπικό, ως ακαδημαϊκοί υπότροφοι με σύμβαση ορισμένου χρόνου ανάλογα με την διαθεσιμότητα των σχετικών πιστώσεων, για την διδασκαλία προπτυχιακών μαθημάτων και την εκτέλεση εργαστηριακού έργου.

    Για την εκτέλεση του εργαστηριακού έργου θα προσληφθούν άτομα με εμπειρία στην εργαστηριακή άσκηση φοιτητών στα παρακάτω αντικείμενα:

    1. Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Μηχανικής και Αντοχής Υλικών με ειδικότερη εμπειρία στις εργαστηριακές ασκήσεις της Δομικής Μηχανικής ΙΙ με εφαρμογές στις Κατασκευές Οπλισμ. Σκυροδέματος και στις Μεταλλικές Κατασκευές.
    2. Εργαστηριακές Ασκήσεις πεδίου στην Τοπογραφία.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις και βιογραφικό σημείωμα, από τη Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018  μέχρι τη Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 13:00 στη Γραμματεία της Σχολής (κτίριο Κ4, Πολυτεχνειούπολη), είτε ηλεκτρονικά στην δ/νση: secretary_arch@lists.tuc.gr.

    Οι ανωτέρω προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν εφόσον υπάρξει έγκριση/διάθεση των αντίστοιχων πιστώσεων.

    Ο Κοσμήτορας της Σχολής

    Καθηγητής Κων/νος Προβιδάκης


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012