Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου με πτυχούχο Βιολόγο κάτοχο διδακτορικού διπλώματος για δώδεκα (12) μήνες Κ.Ε ΕΛΚΕ 82633.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου με πτυχούχο Βιολόγο κάτοχο διδακτορικού διπλώματος για δώδεκα (12) μήνες Κ.Ε ΕΛΚΕ 82633.

  • Συντάχθηκε 14-06-2023 12:42 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Η Μ.Ο.Δ.Υ. του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος με τίτλο «IDENTIFYING DETERMINANTS FOR INDOOR AIR QUALITY AND THEIR HEALTH IMPACT IN ENVIRONMENTS FOR CHILDREN: MEASURES TO IMPROVE INDOOR AIR QUALITY AND REDUCE DISEASE BURDENS -INCHILDHEALTH», που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του “European Health and Digital Executive Agency (HADEA)”, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή Μιχαήλ Λαζαρίδη και με κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82633, αποφασίζει τη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ως ακολούθως: 

    Θέση: Πτυχιούχος Βιολογίας ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας πτυχίου ΠΕ της Ελλάδας ή ίδρυμα του εξωτερικού αντίστοιχης ειδικότητας, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.

    Αριθμός ατόμων: (1)
    Διάρκεια απασχόλησης: Δώδεκα (12) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης (ενδεικτικά 01.10.2023), με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης χωρίς τη διενέργεια νέας πρόσκλησης, με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου την 31/08/2026 ή την λήξη τυχόν παρατάσεών του, μετά από αίτημα του επιστημονικά υπευθύνου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών.


    Συνολικό κόστος θέσης: 12.000,00 € συμπ/νου όλων των νομίμων κρατήσεων από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Δαπάνες προσωπικού» του έργου. Tο εργολαβικό αντάλλαγμα απαλλάσσεται από το ΦΠΑ σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 παρ.5 της υπ’ αριθμ. Υπουργικής Απόφασης 1040588/1700/528/0014 (ΦΕΚ 335/23-4-97).

    Απαιτούμενα προσόντα - Κριτήρια:
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι πτυχιούχος Βιολογίας ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας πτυχίου ΠΕ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος σε αντικείμενο συναφές με τη Βιοτεχνολογία, ΠΕ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.

    Συνεκτιμώμενα Πρόσθετα προσόντα - Κριτήρια:
    • Εργασιακή εμπειρία μεγαλύτερη ή ίση του ενός (1) έτους σε ερευνητικά έργα με αντικείμενο την μελέτη της ποιότητας του αέρα και μετρήσεων βιοαεροζόλ στον αέρα σε εσωτερικούς χώρους.
    • Ερευνητική εμπειρία αποδεικνυόμενη με δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές σε αντικείμενα συναφή με τον προσδιορισμό συγκεντρώσεων αερομεταφερόμενων μικροβίων (βιοαεροζόλ) σε εσωτερικούς χώρους (μουσεία, βιβλιοθήκες, μονάδες επεξεργασίας υγρών αποβλήτων) και στον εξωτερικό ατμοσφαιρικό αέρα.

    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ
    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση, πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 07 Ιουλίου 2023 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) σε ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ όπου θα αναφέρεται εξωτερικά:

    Πρόταση κου/κας ……………….
    Στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. 16323/14-06-2023
    πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος
    στη διεύθυνση:
    ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
    Μ.Ο.Δ.Υ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ
    Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 73100 Χανιά Κρήτης
    Υπ’ όψιν Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012