Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

TUC meets BROWN University

 • Συντάχθηκε 22-09-2023 13:49 Πληροφορίες σύνταξης

  Ενημερώθηκε: -

  Τόπος: Διαδικτυακή εκδήλωση
  Έναρξη: 29/09/2023 17:00
  Λήξη: 29/09/2023 18:30

  Τo Brown University, ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου (μέλος του Ιvy League), έρχεται στο Πολυτεχνείο Κρήτης. 

  Καλούνται προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές, μέλη ΔΕΠ και το προσωπικό του Πολυτεχνείου Κρήτης να συμμετάσχουν στην επερχόμενη διαδικτυακή εκδήλωση TUC meets BROWN Universityμέρος της σειράς εκδηλώσεων “TUC meets”.

  Ημερομηνία: 29/09/2023

  Ώρα: 17:00 – 18:30

  Προσκεκλημένοι, οι: Dr. Celinda Kofron, Διευθύντρια Εκπαιδευτικών Πρωτοβουλιών στη Σχολή Μηχανικών του Πανεπιστημίου Brown, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και εκπρόσωποι των φοιτητών, οι οποίοι θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων στις θετικές επιστήμες και κυρίως στις επιστήμες μηχανικών.

  Θα ακολουθήσει ανοιχτή συνομιλία φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης με φοιτητές του Βrown University, παρέχοντας μια μοναδική ευκαιρία για ανταλλαγή πληροφορίων, ευκαιρίες χρηματοδότησης, δικτύωση και ενίσχυση των επικοινωνιακών δεξιοτήτων.

  Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικές με την εκδήλωση.

  Επιστημ. Υπεύθυνος : Kαθηγητής Παναγιώτης Παρτσινέβελος

  Emailppartsinevelos<στο>tuc.gr


  Σύνδεσμος εκδήλωσης


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012