Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Μάθημα "Γενική Ορυκτολογία" (ΜΟΠ-102 / Σχολή ΜΗΧΟΠ): Εγγραφή στο eclass & Έναρξη διαλέξεων

 • Συντάχθηκε 04-10-2023 14:39 από Platon Gkamaletsos Πληροφορίες σύνταξης

  Email συντάκτη: pgkamaletsos<στο>tuc.gr

  Ενημερώθηκε: -

  Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΗΧΟΠ.

  Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια του χειμερινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 το μάθημα του 1ου εξαμήνου της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (ΜΗΧΟΠ) «Γενική Ορυκτολογία» / ΜΟΠ102 (διαλέξεις και εργαστήρια) θα πραγματοποιείται σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα (https://www.tuc.gr/el/spoydes/programma-mathimaton-kai-aithoyson). Η έναρξη των διαλέξεων θα λάβει χώρα στην αίθουσα διδασκαλίας Μ4002 την Παρασκευή 06 Οκτωβρίου 2023 στις 10:00.

  Παρακαλούνται οι φοιτήτριες/φοιτητές να ολοκληρώσουν άμεσα την εγγραφή στο εν λόγω μάθημα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας eclass (https://www.eclass.tuc.gr) και -το σημαντικότερο- να μην αμελήσουν να το δηλώσουν στο ηλεκτρονικό σύστημα του Φοιτητολογίου (student information system: https://www.tuc.gr/el/to-polytechneio/ilektronikes-ypiresies/foititologio).  

  Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλείσθε να ενημερώνεστε τακτικά:

  (α) Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας eclass που είναι η βασικό εργαλείο επικοινωνίας για το μάθημα (όλες οι μελλοντικές ανακοινώσεις-μηνύματα-έγγραφα κλπ., σχετικά με το μάθημα, θα αναρτώνται στο eclass).

  (β) Μέσω του ιδρυματικού σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (TUC email account).

  (γ) Μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας του Πολυτεχνείου Κρήτης και της ιστοσελίδας της Σχολής ΜΗΧΟΠ.

  (δ) Απευθυνόμενοι προς τη Γραμματεία της Σχολής ΜΗΧΟΠ: grammateia-mred@tuc.gr

   

  Κατά τη διάρκεια του πρώτης διάλεξης και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας eclass, θα λάβετε όλες τις αναγκαίες πληροφορίες σχετικά με το μάθημα, καθώς και για την ακριβή ημερομηνία έναρξης των εργαστηρίων.

   

  Σας ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή χρονιά!

   

  Ο Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του Μαθήματος

  Δρ Πλάτων Ν. Γκαμαλέτσος

  Επίκ. Καθηγητής

  Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων

  Πολυτεχνείο Κρήτης


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012