Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Μάθημα "Πετρολογία" (ΜΟΠ-202 / Σχολή ΜΗΧΟΠ): Εγγραφή στο eclass & Έναρξη διαλέξεων & Έναρξη εργαστηρίων

 • Συντάχθηκε 04-10-2023 14:54 από Platon Gkamaletsos Πληροφορίες σύνταξης

  Email συντάκτη: pgkamaletsos<στο>tuc.gr

  Ενημερώθηκε: -

  Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΗΧΟΠ.

  Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια του χειμερινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 το μάθημα του 3ου εξαμήνου της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (ΜΗΧΟΠ) «Πετρολογία» / ΜΟΠ202 (διαλέξεις και εργαστήρια) θα πραγματοποιείται σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα (https://www.tuc.gr/el/spoydes/programma-mathimaton-kai-aithoyson). Η έναρξη των διαλέξεων θα λάβει χώρα στην αίθουσα διδασκαλίας Μ4001 την Πέμπτη 05 Οκτωβρίου 2023 στις 09:00.

  Παρακαλούνται οι φοιτήτριες/φοιτητές να ολοκληρώσουν άμεσα την εγγραφή στο εν λόγω μάθημα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας eclass (https://www.eclass.tuc.gr) και -το σημαντικότερο- να μην αμελήσουν να το δηλώσουν στο ηλεκτρονικό σύστημα του Φοιτητολογίου (student information system: https://www.tuc.gr/el/to-polytechneio/ilektronikes-ypiresies/foititologio).  

  Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλείσθε να ενημερώνεστε τακτικά:

  (α) Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας eclass που είναι η βασικό εργαλείο επικοινωνίας για το μάθημα (όλες οι μελλοντικές ανακοινώσεις-μηνύματα-έγγραφα κλπ., σχετικά με το μάθημα, θα αναρτώνται στο eclass).

  (β) Μέσω του ιδρυματικού σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (TUC email account).

  (γ) Μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας του Πολυτεχνείου Κρήτης και της ιστοσελίδας της Σχολής ΜΗΧΟΠ.

  (δ) Απευθυνόμενοι προς τη Γραμματεία της Σχολής ΜΗΧΟΠ: grammateia-mred@tuc.gr

   

  Όσον αφορά στην έναρξη των εργαστηρίων, ήδη έχει αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση μέσω του eclass: Εργαστήριο Πετρολογίας - Εγγραφές και πρώτη εισαγωγική θεωρητική διάλεξη. Η πρώτη εισαγωγική θεωρητική διάλεξη στα πλαίσια του Εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6/10/2023 στην αίθουσα Μ1.213 της Σχολής στις 14:00.

   

  Σας ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή χρονιά!

   

  Οι Διδάσκοντες


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012