• Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
  • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις

Δημοσίευση προκήρυξης για κινητικότητα προσωπικού (Ακαδημαικού, Διοικητικού) για ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ/ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ σε χώρες εταίρους στο πλαίσιο της Διεθνούς Κινητικότητας Erasmus+/ Σχέδιο:2022-1-EL01-KA171-HED-000068651

• Συντάχθηκε 29-11-2023 14:36 από Panagiotis Paizakis Πληροφορίες σύνταξης

Email συντάκτη: ppaizakis<στο>tuc.gr

Κύρια: alumni συμβασιούχος. Άλλες ιδιότητες: συμβασιούχος, Unknown erasmus#-@-, υπάλληλος, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΗΜΜΥ

Στο πλαίσιο της δράσης του Προγράμματος Erasmus+ «Διεθνής Κινητικότητα» (International Credit Mobility), δίδεται η δυνατότητα στο ακαδημαϊκό/διοικητικό προσωπικό του Πολυτεχνείου Κρήτης να μετακινηθεί σε Ιδρύματα χωρών εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης για διδασκαλία ή για επιμόρφωση. Στο πλαίσιο του εγκεκριμένου Σχεδίου 2022-1-EL01-KA171-HED-000068651 προβλέπονται οι κινητικότητες με προθεσμία υλοποίησής τους την 31-8-2024.

ΧΩΡΑ/ΙΔΡΥΜΑ

Αριθμός Κινητικοτήτων

Διάρκεια μετακίνησης (ημέρες)

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ UNIVERSIDAD DE LA REPUBLICA

ΜΠΕΝΙΝ-UNIVERSITY OF ABOMEY-CALAVI

ΑΛΓΕΡΙΑ-UNIVERSITE DE QUARGLA

5+2

ΙΟΡΔΑΝΙΑ-JORDAN UNIVERSITY OF SCIENCE AND TECHNOLOGY (JUST)

ΙΟΡΔΑΝΙΑ-YARMOUK UNIVERSITY

5+2

Όσοι/ες ενδιαφέρονται, μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους έως και την Τετάρτη 13.12.2023.

Για ερώτησεις/διευκρινήσεις μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο γραφείο μας (Κτίριο Ε5, γραφείο 016)  ή  στο e-mail: erasmus-plus@tuc.gr, τηλ.2821037457