Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη έως δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου για επτά (7) μήνες ΚΕ ΕΛΚΕ 82688.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη έως δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου για επτά (7) μήνες ΚΕ ΕΛΚΕ 82688.

  • Συντάχθηκε 09-01-2024 08:37 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης αναγκών του έργου με τίτλο «SAFE-AORTA: Σύστημα Υποστήριξης Κλινικών Αποφάσεων για τη Νόσο των Ανευρυσμάτων Κοιλιακής Αορτής Βασισμένο σε Μοντέλα Τεχνητής Νοημοσύνης» με κωδικό πράξης TAEDR-0535983 στα πλαίσια της Δράσης «Εμβληματικές δράσεις σε διαθεματικές επιστημονικές περιοχές με ειδικό ενδιαφέρον για την σύνδεση με τον παραγωγικό ιστό», ID 16618, με κωδικό ΟΠΣ ΤΑ 5149305 από το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (Ελλάδα 2.0), Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή Μιχαήλ Ζερβάκη και κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82688.  Η Δημόσια Δαπάνη της Δράσης συγχρηματοδοτείται από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και το Ελληνικό Δημόσιο, με επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή Μιχαήλ Ζερβάκη και κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82688, αποφασίζει τη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη έως (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου, ως ακολούθως: 

    Θέση 1η: Διπλωματούχος ή Πτυχιούχος Μαθηματικός ή  Εφαρμοσμένων Μαθηματικών ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου ΠΕ της Ελλάδας ή του εξωτερικού, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.

    Αριθμός ατόμων: Ένα  (1)

    Διάρκεια απασχόλησης: Επτά (7) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου, ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του. Τυχόν ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του επιστημονικά υπευθύνου και της εγκριτικής απόφασης της Επιτροπής Ερευνών, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και εφόσον έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού.

    Συνολικό κόστος θέσης: 10.000,00 € συμπ/νου ΦΠΑ και όλων των νομίμων κρατήσεων από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης, δαπάνες προσωπικού «αμοιβές τρίτων» του έργου.

    Τόπος εκτέλεσης έργου: Πολυτεχνείου Κρήτης - Εργαστήριο Ψηφιακής Επεξεργασίας Σήματος & Εικόνας, Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και συνεργαζόμενο Εργαστήριο Υπολογιστικής Μηχανικής και Βελτιστοποίησης, Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης.

    Απαιτούμενα - Προσόντα:

    • Δίπλωμα ή πτυχίο Μαθηματικού ή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών ή ομώνυμο ή ισότιμο κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου ΠΕ της Ελλάδος ή της αλλοδαπής, αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.
    • Διδακτορικό Δίπλωμα σε αντικείμενο συναφές με την υπολογιστική μηχανική, ΠΕ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ.
    • Δημοσιεύσεις σε διεθνή συνέδρια ή επιστημονικά περιοδικά στο αντικείμενο της ανάπτυξης μεθοδολογιών υπολογιστικής μηχανικής, με χρήση νέων εργαλείων (προγραμματισμός σε Python, χρήση  τεχνητής νοημοσύνης).
    • Αποδεδειγμένη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

        Συνεκτιμώμενα – Προσόντα:

    • Εμπειρία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη μεθοδολογιών υπολογιστικής μηχανικής σε συνδυασμό με εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης, η οποία προκύπτει μέσω συμμετοχής σε ερευνητικά προγράμματα και ως εκπαιδευτής σε συναφή μαθήματα και σεμινάρια.
    • Συνέντευξη

    Θέση 2η: Δίπλωμα Μηχανολόγου Μηχανικού ή Μηχανικού Παραγωγής και Διοίκησης κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ΠΕ της Ελλάδας ή του εξωτερικού, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ

    Αριθμός ατόμων: Ένα  (1)

    Διάρκεια απασχόλησης: Επτά (7) μήνες από την υπογραφή της, με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου, ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του. Τυχόν ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του επιστημονικά υπευθύνου και της εγκριτικής απόφασης της Επιτροπής Ερευνών, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και εφόσον έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού.

    Συνολικό κόστος θέσης: 10.000,00 € συμπ/νου ΦΠΑ και όλων των νομίμων κρατήσεων από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης, δαπάνες προσωπικού «αμοιβές τρίτων» του έργου.

    Τόπος εκτέλεσης έργου: Πολυτεχνείου Κρήτης - Εργαστήριο Ψηφιακής Επεξεργασίας Σήματος & Εικόνας, Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και συνεργαζόμενο Εργαστήριο Υπολογιστικής Μηχανικής και Βελτιστοποίησης, Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης.

    Απαιτούμενα - Προσόντα:

    • Δίπλωμα Μηχανολόγου Μηχανικού ή Μηχανικού Παραγωγής και Διοίκησης κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας πτυχίου ΠΕ της Ελλάδας ή του εξωτερικού, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ. 
    • Διδακτορικό Δίπλωμα σε αντικείμενο συναφές με την υπολογιστική μηχανική και το ηλεκτρονικό σχέδιο, ΠΕ της Ελλάδας ή του εξωτερικού, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.  
    • Δημοσιεύσεις σε διεθνή συνέδρια ή επιστημονικά περιοδικά στα επιστημονικά πεδία της υπολογιστικής μηχανικής και προβλημάτων εμβιομηχανικής.
    • Αποδεδειγμένη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

        Συνεκτιμώμενα – Προσόντα:

    • Εμπειρία σε θέματα μελέτης προβλημάτων εμβιομηχανικής με χρήση τεχνικών υπολογιστικής μηχανικής, η οποία προκύπτει μέσω συμμετοχής σε ερευνητικά προγράμματα.
    • Συνέντευξη

    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν σε σφραγισμένο ταχυδρομικό φάκελο Πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τους ακόλουθους τρόπους: α) με  ΕΛΤΑ β) με ιδιωτικό ταχυδρομείο (COURIER) γ) αυτοπροσώπως, στο γραφείο του Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων, αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση μέχρι την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) σε ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ όπου θα  αναφέρεται εξωτερικά:

    Πρόταση κου/κας ……………….

    Στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. 860/09-01-2024 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος

    στη διεύθυνση:

    ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

    Μ.Ο.Δ.Υ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

    Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 73100 Χανιά Κρήτης

    Υπ’ όψιν Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012