Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας σύμβασης εργασίας ιδ. δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης με Διπλ. Μηχανικό Περιβάλλοντος ΚΕ ΕΛΚΕ 81968.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας σύμβασης εργασίας ιδ. δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης με Διπλ. Μηχανικό Περιβάλλοντος ΚΕ ΕΛΚΕ 81968.

  • Συντάχθηκε 09-01-2024 10:53 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης αναγκών του έργου με τίτλο “Εφαρμογή καινοτόμων νανο-τεχνολογιών για την απορρύπανση και ανακύκλωση του νερού πλυσίματος των ελαιοκάρπων σε μονάδες εξαγωγής ελαιολάδου (ελαιουργεία) (ΠΑΑ: Μ16ΣΥΝ2-00354)”, το οποίο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο της Δράσης 2 των Υπομέτρων 16.1 – 16.2 «Ίδρυση και λειτουργία Επιχειρησιακών Ομάδων της Ευρωπαϊκής Σύμπραξης Καινοτομίας για την παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα της γεωργίας» εθνικής και διακρατικής εμβέλειας και 16.1 - 16.5 «Συνεργασία για περιβαλλοντικά έργα περιβαλλοντικές πρακτικές και δράσεις για την κλιματική αλλαγή» περιφερειακής και εθνικής εμβέλειας του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020» που καλύπτονται από τον προϋπολογισμό, οι οποίες είναι καταχωρημένες στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων, με επ. υπεύθυνο τον ΕΕΔΙΠ κ. Αναστάσιο Μαλανδράκη, με κωδικό έργου ΕΛΚΕ 81968, αποφασίζει τη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδοαφέροντος για τη σύναψη μίας σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης, ως ακολούθως: 

    Θέση: Ειδικότητα: Διπλωματούχος Μηχανικός Περιβάλλοντος ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου ΠΕ της Ελλάδας ή του εξωτερικού, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.

    Αριθμός ατόμων: (1)

    Διάρκεια απασχόλησης: Από την υπογραφή της σύμβασης και για είκοσι ένα (21) μήνες με δυνατότητα  παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου, ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του. Τυχόν ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του επιστημονικά υπευθύνου και της εγκριτικής απόφασης της Επιτροπής Ερευνών, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και εφόσον έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού.

    Αποδοχές: Οι αποδοχές του επιλεγέντος υποψηφίου θα καθορισθούν κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ερευνών σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 246 του ν. 4957/2022 και έως του ανώτατου ποσού των 34.500,00 ευρώ για τη συνολική διάρκεια της σύμβασης.

    Τόπος εργασίας: Εργαστήριο Τεχνολογίας του Περιβάλλοντος (TUCeeL) της Σχολή Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης

    Ωράριο απασχόλησης: Σύμβαση πλήρους απασχόλησης

    Απαιτούμενα - Προσόντα:

    •  Δίπλωμα Π.Ε. Μηχανικού Περιβάλλοντος ή ομώνυμο ή ισότιμο κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ΠΕ της Ελλάδος ή της αλλοδαπής, αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.
    •  Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

     Συνεκτιμώμενα – Προσόντα:

    • Εργασιακή εμπειρία σε σχετικά με το αντικείμενο του έργου ερευνητικά προγράμματα/έργα, ειδικότερα: εργαστηριακή εμπειρία σε αντικείμενο σχετικό με την ανίχνευση υπολειμμάτων ρύπων/επεξεργασία υγρών αποβλήτων.
    • Επιστημονικές δημοσιεύσεις σε θέματα επεξεργασίας υγρών αποβλήτων, δημοσιευμένες σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά ή συνέδρια.
    • Συνέντευξη

    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν σε σφραγισμένο ταχυδρομικό φάκελο Πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τους ακόλουθους τρόπους: α) με  ΕΛΤΑ β) με ιδιωτικό ταχυδρομείο (COURIER) γ) αυτοπροσώπως, στο γραφείο του Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων, αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση μέχρι την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας):

    Πρόταση κου/κας ………………. Θέση: ………………..

    Ε-mail: ………….. (ώστε να καταστεί εφικτή η επικοινωνία με τον υποψήφιο, προκειμένου να του γίνει γνωστός ο αριθμός πρωτοκόλλου της πρότασής του)

    Στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. 901/09-01-2024 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος

    στη διεύθυνση:

    ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

    Μ.Ο.Δ.Υ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

    Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 73100 Χανιά Κρήτης

    Υπ’ όψη: Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων

     


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012