Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Καλωσόρισμα Πρωτοετών Φοιτητών 2023 - Ανακοίνωση

Το Πολυτεχνείο Κρήτης καλωσορίζει και φέτος τους πρωτοετείς φοιτητές του!

Η φετινή εκδήλωση καλωσορίσματος πρωτοετών φοιτητών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11.10.2023 και θα περιλαμβάνει δύο μέρη.

 • Στο πρώτο μέρος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο «Μανούσος Μανουσάκης» με ώρα έναρξης 13:00, οι πρωτοετείς φοιτητές μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν συνολικά το Πολυτεχνείο Κρήτης, καθώς τα μέλη της Πρυτανείας θα δώσουν στους νέους φοιτητές του Ιδρύματος χρήσιμες πληροφορίες για τις σπουδές, την έρευνα, τις υπηρεσίες και τη φοιτητική ζωή στο Πολυτεχνείο Κρήτης.
 • Στο δεύτερο μέρος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου «Μανούσος Μανουσάκης» από 13:30 έως 16:00, οι πρωτοετείς φοιτητές μας θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μία πρώτη εικόνα των δράσεων και του έργου των φοιτητικών ομάδων του Πολυτεχνείου Κρήτης, να συναντήσουν μέλη των ομάδων, να πάρουν πληροφορίες για τις δραστηριότητες της κάθε ομάδας και να βρουν στοιχεία επικοινωνίας.

Επισκεφθείτε τη σελίδα του facebook event για το καλωσόρισμα!

 


Πρόγραμμα

Α' Μέρος: Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, 13:00, Αμφιθέατρο «Μανούσος Μανουσάκης»

 • Καλωσόρισμα από την Πρυτανεία
 • Γνωριμία με το Πολυτεχνείο Κρήτης

  Παρουσίαση των Σχολών και των Υπηρεσιών προς τους φοιτητές
   

Β' Μέρος: Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, 13:30-16:00, Φουαγιέ Αμφιθεάτρου «Μανούσος Μανουσάκης»

 • Γνωριμία με τις Φοιτητικές Ομάδες του Πολυτεχνείου Κρήτης
   

Ενημέρωση

Το «Καλωσόρισμα Πρωτοετών Φοιτητών» θα βιντεοσκοπηθεί και θα ληφθεί φωτογραφικό υλικό. Το ψηφιακό υλικό θα προβληθεί στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος και ενδέχεται η φωτογραφία σας να συμπεριληφθεί σε δελτία τύπου που θα εκδώσει το Ίδρυμα για την εκδήλωση αυτή. Το Πολυτεχνείο Κρήτης επίσης θα δημοσιοποιήσει το «Καλωσόρισμα» στο επίσημο κανάλι του Ιδρύματος, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε newsletters. Για οποιοδήποτε θέμα το οποίο αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα, ή για την ανάκληση της συγκατάθεσής σας, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της σελίδας με την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων του Ιδρύματος.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012