Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Το Πολυτεχνείο Κρήτης καλωσόρισε και φέτος τους πρωτοετείς φοιτητές του!

Σε γιορτινό κλίμα, οι νέοι φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης συμμετείχαν στην εκδήλωση Καλωσορίσματος Πρωτοετών 2023, την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023.

Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου και περιελάμβανε δύο μέρη

Η Ανακοίνωση της Εκδήλωσης Καλωσορίσματος [link]


Πρόγραμμα

Α' ΜΕΡΟΣ: Γνωριμία με το Πολυτεχνείο Κρήτης

Στο πρώτο μέρος, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο «Μανούσος Μανουσάκης» στις 13:00, οι πρωτοετείς φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Διά Βίου Μάθησης και Εξωστρέφειας Αν. Καθηγητή Φώτιο Κανέλλο για τις σπουδές και την έρευνα στο Πολυτεχνείο Κρήτης, καθώς και για τις υπηρεσίες που προσφέρει το Ίδρυμα στους φοιτητές του. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Κοσμήτορας της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, Καθηγητής Μιχαήλ Γαλετάκης και ο Αναπληρωτής Κοσμήτορα της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Καθηγητής Βασίλειος Κουϊκόγλου.

Β' ΜΕΡΟΣ: Γνωριμία με τις Φοιτητικές Ομάδες του Πολυτεχνείου Κρήτης

Στο δεύτερο μέρος, το οποίο πραγματοποιήθηκε από 13:30 έως 16:00, στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου «Μανούσος Μανουσάκης» και στον εξωτερικό από αυτό χώρο, οι πρωτοετείς μας φοιτητές είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν μία πρώτη εικόνα των δράσεων και του έργου των φοιτητικών ομάδων του Πολυτεχνείου Κρήτης, να συναντήσουν μέλη των ομάδων, να πάρουν πληροφορίες για τις δραστηριότητες της κάθε ομάδας και να βρουν στοιχεία επικοινωνίας.


Φοιτητικές ομάδες

Οι φοιτητικές ομάδες που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήταν:

Οι πρωτοετείς φοιτητές είχαν φέτος, για πρώτη φορά, την ευκαιρία να γνωρίσουν τη δραστηριότητα ερευνητικών ομάδων και να πληροφορηθούν για θέματα αξιοποίησης της έρευνας και μεταφοράς τεχνολογίας από: 

 

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη των φοιτητικών ομάδων του Πολυτεχνείου Κρήτης, που συμμετείχαν στην εκδήλωση, μετατρέποντας το Καλωσόρισμα σε μια ημέρα γιορτής για όλο το Πολυτεχνείο!

Ευχαριστούμε, επίσης, τις υπηρεσίες του Πολυτεχνείου Κρήτης για τη συνεισφορά και υποστήριξή τους και την εταιρεία Γευσήνους για το κέρασμα που προσέφερε στα πλαίσια της εκδήλωσης.

Ακολουθεί η συλλογή φωτογραφιών της εκδήλωσης:
https://photos.app.goo.gl/7fZ3CKFJ5dt5oYzV9

Παρακολουθήστε το βίντεο της εκδήλωσης:
https://www.youtube.com/watch?v=SN5ghOVMdes

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012