Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

 

Νέος Κύκλος Σεμιναρίων- Α' εξάμηνο 2014

 

Tο Επιμελητήριο Χανίων σε συνεργασία με την Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πολυτεχνείου Κρήτης διοργανώνουν ένα νέο κύκλο σεμιναρίων με αντικείμενο την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία, με αποδέκτες φοιτητές, επαγγελματίες, αλλά και νέους των Χανίων με επιχειρηματικές ανησυχίες.

 

Ενημέρωθείτε για τα σεμινάρια που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του νέου κύκλου.


Θα ακολουθήσει το 4ο Σεμινάριο, Τετάρτη 30 Απριλίου με θέμα: 

 

Αξιοποίηση των Κοινωνικών Δικτύων στις Επιχειρήσεις

 

Ομιλήτρια η κ. Ιωάννα Αγγελιδάκη, Social Media Manager, η οποία μεταξύ άλλων, θα αναφερθεί στο πώς μπορεί μια επιχείρηση να αξιοποιήσει την δύναμη των κοινωνικών δικτύων προς όφελός της.

Πλατφόρμες όπως το Facebook και το Twitter θα παρουσιαστούν ως επιχειρηματικά εργαλεία και θα γίνει αναφορά στη σωστή χρήση τακτικών Social Media Marketing που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν μεγαλύτερη προβολή και αναγνωρισιμότητα, να χτίσουν δεσμούς μεταξύ μιας εταιρίας και των (εν δυνάμει) πελατών της και τελικά να συνεισφέρουν σημαντικά στην ανάπτυξη μίας επιχείρησης.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 19:00, στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΧ, στον 4ο όροφο.

 

Εγγραφείτε τώρα στο 4ο Σεμινάριο!


Γενικές Πληροφορίες

 

 Άλλα θέματα που αναμένεται να πραγματεύονται τα σεμινάρια που θα ακολουθήσουν είναι τα εξής:

  • Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων
  • Παρουσία μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο
  • Γυναικεία Επιχειρηματικότητα
  • Διαδικασίες ίδρυσης νέων επιχειρήσεων
  • CRM - Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων
  • Κοινωνική Επιχειρηματικότητα
  • Εξαγωγές & προώθηση προϊόντων στις ξένες αγορές

Περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω σεμινάρια θα δημοσιοποιηθούν στο άμεσο μέλλον, εφόσον οριστικοποιηθούν.

Γενικά, ομιλητές των σεμιναρίων θα είναι έμπειρα στελέχη του χώρου, αλλά και νέοι επιχειρηματίες, ενώ θα επιδιωχθεί και η συμμετοχή μεγάλων επιχειρήσεων που θα αναφερθούν στο «επιχειρείν» εν μέσω κρίσης και θα «αποκαλύψουν» τα μυστικά της επιτυχίας τους.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται απογεύματα Δευτέρας ή Τετάρτης προκειμένου να διευκολυνθεί και η συμμετοχή επαγγελματιών.

Λεπτομέρειες για το κάθε σεμινάριο θα ανακοινώνονται στην  ιστοσελίδα της ΜΚΕ, αλλά και του Επιμελητηρίου Χανίων, στις κάτωθι διευθύνσεις:

<link>www.tuc.gr/mke-seminars.html

http://www.chania-cci.gr

 

Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο. Για την καλύτερη οργάνωση κάθε σεμιναρίου, παρακαλούμε όπως δηλώσετε εγκαίρως τη συμμετοχή σας, ξεχωριστά για κάθε σεμινάριο.

Για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν εναλλακτικά να τηλεφωνήσουν στα τηλέφωνα 28210 37709 (ΜΚΕ/ κα. Νίκη Μπανανή) και 28210 52329 (Επιμελητήριο/ κ. Βασίλης Φόρτσας).

Η προεγγραφή ενός ατόμου ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο σεμινάριο και όχι για όλη τη σειρά σεμιναρίων. Έτσι, για την παρακολούθηση περισσότερων σεμιναρίων, θα πρέπει να γίνονται ισάριθμες προεγγραφές.

Για όσους το επιθυμούν και έχουν προεγγραφεί, θα μπορούν να παραλάβουν βεβαίωση συμμετοχής, για τη συμμετοχή τους σε κάθε σεμινάριο.

Τα σεμινάρια βιντεοσκοπούνται και θα είναι διαθέσιμα μέσω του ιστότοπου της ΜΚΕ ή του Επιμελητηρίου.

 

 

Εγγραφείτε τώρα:

 

4ο Σεμινάριο

 

 

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012