Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Ενσύρματη σύνδεση στο Διαδίκτυο σε αναγνωστήρια ομαδικής μελέτης της Βιβλιοθήκης

Ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι έχει εξασφαλιστεί, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τηλεπικοινωνιών, Δικτύων και Υπολογιστικής Υποδομής, η ενσύρματη σύνδεση στο Διαδίκτυο στα αναγνωστήρια ομαδικής μελέτης, Δ1.103, Δ1.104 και Δ1.105, καθώς έχει διαπιστωθεί ότι η σύνδεση μέσω wi-fi είναι προβληματική στα συγκεκριμένα αναγνωστήρια.

Επιπλέον, στα συγκεκριμένα αναγνωστήρια υπάρχει μόνιμα διαθέσιμο καλώδιο δικτύου ώστε οι χρήστες να το συνδέουν στο δικό τους ηλεκτρονικό μέσο, χωρίς καμιά επιπλέον ρύθμιση.

Τρόπος ενεργοποίησης της ενσύρματης σύνδεσης: Μέσω της εφαρμογής program.tuc.gr και ενώ συμπληρώνετε την ηλεκτρονική φόρμα για κράτηση των αναγνωστηρίων, προσθέστε στο πεδίο "description" της φόρμας αν επιθυμείτε την ενσύρματη σύνδεση στο Διαδίκτυο. Υπενθυμίζεται ότι εισέρχεστε στην εφαρμογή program.tuc.gr, με τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012