Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

ΣΕΑΒ: Ανακοίνωση για σεμινάρια Wiley - Άνοιξη 2024

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της συμφωνίας ανοικτής πρόσβασης που έχει υπογράψει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (ΣΕΑΒ) με τον εκδότη Wiley, πρόκειται να διεξαχθούν δύο σεμινάρια που αφορούν στη διαδικασία δημοσίευσης μιας εργασίας. Τα σεμινάρια καλύπτουν όλη τη διαδικασία δημοσίευσης, από την επιλογή του περιοδικού και την υποβολή της εργασίας μέχρι και την κάλυψη του κόστους δημοσίευσης σε καθεστώς ανοικτής πρόσβασης από τη συμφωνία του ΣΕΑΒ.

Τα σεμινάρια, ίδιας θεματολογίας και διάρκειας 2 ωρών το καθένα, θα πραγματοποιηθούν σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του ΣΕΑΒ (21 Μαρτίου και 16 Μαΐου 2024). Είναι δωρεάν αλλά είναι απαραίτητη η εγγραφή εδώ ενώ υπάρχει επισυναπτόμενο υλικό για την καλύτερη ενημέρωση της κοινότητάς σας (προσκλήσεις, φυλλάδιο).

Επίσης, ο εκδότης Wiley διοργανώνει μια σειρά σεμιναρίων γενικού ενδιαφέροντος που απευθύνονται σε ερευνητές και αφορούν διάφορα ζητήματα. Μπορείτε να ενημερωθείτε γι' αυτά και να τα προωθήσετε στην κοινότητά σας από το επισυναπτόμενο αρχείο "HEAL-Link - Wiley Upcoming Events".

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Παράρτημα Επιστημονικής Επικοινώνησης ΣΕΑΒ: scholarly<στο>heal-link.gr,  τηλ.: 2610 96 96 25 και το Γραφείο Ηλεκτρονικών Πηγών ΣΕΑΒ: support<στο>heal-link.gr, τηλ.: 2310 99 79 26.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012