Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Συμφωνία ΣΕΑΒ με εκδότη Wolters Kluwer για πρόσβαση στα περιοδικά της Kluwer Law Online

Εκ μέρους του Συνδέσμου Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (ΣΕΑΒ) θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι ο ΣΕΑΒ εξασφάλισε πρόσβαση για όλα τα πανεπιστήμια-μέλη του, στο πλήρες κείμενο του συνόλου του περιεχομένου των 30 περιοδικών της Wolters Kluwer – Kluwer Law International μέσω της πλατφόρμας Kluwer Law Online.

H Kluwer Law Online παρέχει μια συλλογή από 30 περιοδικά, τα οποία επικεντρώνονται σε βασικές πτυχές του διεθνούς δικαίου. Παρέχει, επίσης, έγκαιρες πληροφορίες για τις τελευταίες εξελίξεις στη διεθνή, περιφερειακή και εθνική νομοθεσία, κανονισμούς και νομολογία στους ακόλουθους τομείς πρακτικής: Διαιτησία, Δικαστήρια & Διαμεσολάβηση, Συγκριτικό δίκαιο, Δίκαιο Ανταγωνισμού, Εταιρικό & Εμπορικό Δίκαιο, Περιβαλλοντικό & Ενεργειακό Δίκαιο, Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας, Εργατικό & Εργατικό Δίκαιο, Φορολογική νομοθεσία, Εμπορικό Δίκαιο, Νόμος Μεταφορών. Πρόκειται για έγκριτα περιοδικά που αξιολογούνται από ομοτίμους ( peer-reviewed) για διεθνή νομικά θέματα σε πολλούς διαφορετικούς τομείς πρακτικής, γραμμένα από ειδικούς από εκατοντάδες χώρες από όλο τον κόσμο.

Ο έλεγχος πρόσβασης γίνεται με αναγνώριση IP διευθύνσεων των πανεπιστημίων-μελών του ΣΕΑΒ.

Για τεχνικά ζητήματα ή απορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο των Ηλεκρονικών Πηγών του ΣΕΑΒ στο ΑΠΘ, e-mail: support<στο>heal-link.gr, τηλ: 2310998210.

 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012