Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Το Πολυτεχνείο Κρήτης προσφέρει δωρεάν σίτιση και στέγαση στους φοιτητές υπό προϋποθέσεις που ορίζονται από την εκάστοτε νομοθεσία, τους κανονισμούς και τις αποφάσεις του Ιδρύματος. 

Σίτιση

Οι δικαιούχοι, για δωρεάν σίτιση, φοιτητές μπορούν να σιτίζονται στο Φοιτητικό Εστιατόριο που βρίσκεται στην Πολυτεχνειούπολη-στo συγκρότημα των καφέ κτιρίων. Οι μη δικαιούχοι δωρεάν σίτισης φοιτητές καταβάλλουν ημερησίως ένα χαμηλό αντίτιμο για πλήρες μενού (πρωινό, γεύμα και δείπνο).

Στέγαση

Το Πολυτεχνείο Κρήτης έχει τη δυνατότητα να στεγάσει δωρεάν φοιτητές στη Φοιτητική Εστία που βρίσκεται στην Πολυτεχνειούπολη.

Οι αιτήσεις για σίτιση ή/και στέγαση υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά. Αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα βρείτε στην ειδική σελίδα για τις αιτήσεις σίτισης/στέγασης.

Πληροφορίες: Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων | Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας

Στέγαση εκτός Πολυτεχνειούπολης;

Οι φοιτητές-φοιτήτριες που θα θελήσουν να ενοικιάσουν σπίτι μπορούν να ψάξουν για αγγελίες στους πίνακες ανακοινώσεων στην Πολυτεχνειούπολη και στις "Μικρές Αγγελίες" της ιστοσελίδας του Πολυτεχνείου Κρήτης, όπου εκτός από το να βρουν ενοικιαζόμενα σπίτια μπορούν να βάλουν αγγελία για συγκάτοικο ή να βρουν άλλες ενδιαφέρουσες αγγελίες.

Επίσης, μπορείτε να ψάξετε στις μικρές αγγελίες του τοπικού τύπου:

Πού θα μείνω μέχρι να βρω σπίτι;

Στην πόλη των Χανίων υπάρχει μεγάλος αριθμός καταλυμάτων που μπορεί να σας εξυπηρετήσει τις πρώτες μέρες διαμονής σας στην πόλη. Μία σχετική αναζήτηση στο Διαδίκτυο θα σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο κατάλυμα για εσάς.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012