Το Πολυτεχνείο Κρήτης προσφέρει δωρεάν στέγαση & σίτιση στους φοιτητές υπό προϋποθέσεις που αφορούν στην ατομική και στην οικογενειακή τους κατάσταση. 

Σίτιση: 

Οι δικαιούχοι δωρεάν σίτισης φοιτητές μπορούν να σιτίζονται στο Φοιτητικό Εστιατόριο που βρίσκεται στην Πολυτεχνειούπολη. 

Οι μη δικαιούχοι δωρεάν σίτισης φοιτητές καταβάλλουν ένα χαμηλό ποσό για πλήρες μενού (πρωινό, γεύμα, δείπνο). 

Στέγαση: 

Το Πολυτεχνείο Κρήτης έχει τη δυνατότητα να στεγάσει δωρεάν 76 φοιτητές στη Φοιτητική Εστία που βρίσκεται στην Πολυτεχνειούπολη. 

Οι αιτήσεις για σίτιση ή/και στέγαση γίνονται ηλεκτρονικά. Αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα βρείτε στην ειδική σελίδα για τις αιτήσεις σίτισης/στέγασης.

Πληροφορίες: Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας Πολυτεχνειούπολη – Κουνουπιδιανά
Κτήριο Ε5 (Ε5.013 και Ε5.014)
τηλ.  2821037287 και 2821037271

Στεγαστικό επίδομα 1000 € χορηγείται από το Υπουργείο Παιδείας για όλους τους φοιτητές μιας οικογένειας, εφ’ όσον διαμένουν σε άλλη πόλη από αυτή της κύριας κατοικίας τους και για τόσα έτη όσα και τα έτη σπουδών του Τμήματος, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του. Περισσότερες πληροφορίες

Στέγαση εκτός Πολυτεχνειούπολης;

Οι φοιτητές-φοιτήτριες που θα θελήσουν να ενοικιάσουν σπίτι μπορούν να ψάξουν για αγγελίες στον τοπικό τύπο, στους πίνακες ανακοινώσεων στην Πολυτεχνειούπολη και στις "Μικρές Αγγελίες" της ιστοσελίδας του Πολυτεχνείου Κρήτης

όπου εκτός από το να βρουν ενοικιαζόμενα σπίτια μπορούν να βάλουν αγγελία για συγκάτοικο ή να βρουν άλλες ενδιαφέρουσες αγγελίες.  

Επίσης, μπορείτε να ψάξετε φυσικά στις μικρές αγγελίες του τοπικού τύπου: 

Χανιώτικα Νέα www.haniotika-nea.gr

Αγώνας της Κρήτης www.agonaskritis.gr

Νέα Κρήτη www.neakriti.gr

Χανιώτικη Ελευθεροτυπία

Πού θα μείνω μέχρι να βρω σπίτι;

Στην πόλη των Χανίων υπάρχει μεγάλος αριθμός καταλυμάτων που μπορεί να σας εξυπηρετήσει τις πρώτες μέρες διαμονής σας στην πόλη. Μία σχετική αναζήτηση στο Διαδίκτυο θα σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο κατάλυμα για εσάς.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012
--