Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Φοιτητικές Δραστηριότητες, Πολιτισμός & Άθληση

Φοιτητικές Ομάδες και Πολιτισμός

Στο Πολυτεχνείο Κρήτης λειτουργούν φοιτητικές ομάδες με πολλαπλές δραστηριότητες επιστημονικές, πολιτιστικές και αθλητικές, σε τοπικό, πανελλήνιο και ευρωπαϊκό επίπεδο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σχετική ιστοσελίδα.

Αθλητισμός

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Πολυτεχνείου Κρήτης έχουν τη δυνατότητα να αθλούνται και να συμμετέχουν σε ομαδικές αθλητικές δραστηριότητες με την επίβλεψη καθηγητών φυσικής αγωγής. Η συμμετοχή των φοιτητών στις αθλητικές δραστηριότητες, έχει σαν σκοπό αφενός την άθληση και την ψυχαγωγία τους και αφετέρου την προετοιμασία τους για τα Πανελλήνια Φοιτητικά Πρωταθλήματα και τις Πανεπιστημιάδες. Το Πολυτεχνείο Κρήτης έχει τις παρακάτω αθλητικές ομάδες: ομάδα ποδοσφαίρου, ομάδα ποδοσφαίρου 5Χ5, ομάδα καλαθοσφαίρισης, ομάδα πετοσφαίρισης, ομάδα στίβου, ομάδα κολύμβησης και ομάδα αντισφαίρισης.

Πληροφορίες για τον αθλητισμό, τη συμμετοχή των φοιτητών σε αθλήματα και τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Πολυτεχνείο Κρήτης μπορείτε να βρείτε στη σχετική ενότητα.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012