Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

1. Αίτημα προς τη Σχολή σας

2. Απόφαση Γ.Σ. της Σχολής σας.

3. Στέλνετε, στην Οικονομική Υπηρεσία, τον προϋπολογισμό της συμμετοχής σας στο Συνέδριο ώστε να γίνει η δέσμευση του ποσού που δικαιούστε.

Χωρίς αυτή τη διαδικασία ΔΕΝ θα είναι δυνατή η απόδοση των οδοιπορικών σας εξόδων. Αν μεσολαβεί μεγάλο χρονικό διάστημα για την αναχώρησή σας, μπορείτε να περιμένετε μέχρι τα στοιχεία που θα μας στείλετε να είναι όσο το δυνατόν πιο ακριβή - σε κάθε περίπτωση θα πρέπει μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του Συνεδρίου να μας έχετε γνωστοποιήσει τον προϋπολογισμό σας.

 

Στη βάση του συνολικού ποσού που σας ενέκρινε η Γ.Σ. της Σχολής σας, θα πρέπει να επιμερίσετε τα ποσά σε 4 κατηγορίες (επειδή θα πρέπει να τα εντάξουμε σε διαφορετικούς κωδικούς του προϋπολογισμού):

 

1)     Μετακινήσεις (αεροπορικές, ακτοπλοϊκές, τρένα, μετρό, λεωφορεία)

2)     Διαμονή

3)     Ημερήσια Αποζημίωση

4)     Εγγραφή

 

Το έντυπο που θα συμπληρώσετε θα σας σταλεί από εμάς, αλλά μπορείτε να το κατεβάσετε, ως αρχείο Word, και από το link:  Έντυπα Πολυτεχνείου Κρήτης  

 

Αφού το συμπληρώσετε και το υπογράψετε ψηφιακά, στείλτε το στον Αλέξανδρο Γεωργιακάκη ( ageorgiakakis@tuc.gr ), με κοινοποίηση στο Γραφείο Δεσμεύσεων της Οικονομικής Υπηρεσίας: ( nfytraki@tuc.gr ).

 

   

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

-     Κάνετε Αίτημα στη Σχολή σας

-     Περιμένετε μέχρι να βγει η Απόφαση της Γ.Σ.

-     Μας στέλνετε τον προϋπολογισμό της συμμετοχής σας στο Συνέδριο.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012