Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Σε ποιους απευθύνεται

Το Τμήμα Εκπαιδευτικής Υπολογιστικής Υποδομής παρέχει στους χρήστες του - μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας τη δυνατότητα να διαθέτουν τη δική τους προσωπική ιστοσελίδα. Η ιστοσελίδα δημιουργείται και συντηρείται από τους ίδιους τους χρήστες και έχει ως βασικό σκοπό την προβολή των ακαδημαϊκών δραστηριοτήτων και ενδιαφερόντων τους.

Οδηγίες Χρήσης

Η ιστοσελίδα των χρηστών είναι διαθέσιμη σε διεύθυνση της μορφής:

siteblog.tuc.gr/username

όπου username είναι το όνομα χρήστη του λογαριασμού που έχει αποκτήσει και διαθέτει ο εκάστοτε χρήστης στο Τμήμα Εκπαιδευτικής Υπολογιστικής Υποδομής (Μηχανογραφικό Κέντρο). 

Ο διαθέσιμος χώρος για τις προσωπικές ιστοσελίδες κάθε χρήστη είναι 100 MB

Περισσότερες οδηγίες χρήσης στην σελίδα http://siteblog.tuc.gr 

Αίτηση Δημιουργίας ιστότοπου -ιστολογίου 

Ενημέρωση περιεχομένου ιστοσελίδας

Η ενημέρωση των αρχείων της ιστοσελίδας των χρηστών μπορεί να γίνει μέσω ενός απλού προγράμματος πλοήγησης από οποιονδήποτε υπολογιστή και δεν απαιτούνται τεχνικές γνώσεις για τη δημιουργία και ενημέρωση περιεχομένου.

Όροι Χρήσης

Η ευθύνη για το περιεχόμενο και την ανανέωση των σελίδων βαρύνει αποκλειστικά τον κάθε χρήστη και θα πρέπει να είναι σύμφωνος με τον Κανονισμό του Τμήματος Εκπαιδευτικής Υπολογιστικής Υποδομής και τον Κανονισμό Χρήσης του ΕΔΕΤ.

Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση παράνομου ή άσεμνου υλικού ή η παρουσίαση διαφημίσεων

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012