Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

10
Μαρ

Τοπικός Διαγωνισμός Μηχανικής Πολυτεχνείου Κρήτης 2023 από BEST Chania
Κατηγορία: Άλλο  
ΤοποθεσίαΛ - Κτίριο Επιστημών/ΗΜΜΥ, 141Π-98, Αμφιθέατρο «Θέλμα Μαυρίδου» στο Κτ. Επιστημών
Ώρα10/03/2023 17:00 έως 12/03/2023 21:00

Περιγραφή:

Για μία ακόμη χρονιά, ο φοιτητικός σύλλογος BEST Chania διοργανώνει τον Τοπικό Διαγωνισμό Μηχανικής European BEST Engineering Competition (EBEC Challenge), με την υποστήριξη του Πολυτεχνείου Κρήτης. Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 10-12 Μαρτίου 2023 στο Κτήριο Επιστημών στην Πολυτεχνειούπολη.

Ο Διαγωνισμός Μηχανικής

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης, οι οποίοι θα ξεδιπλώσουν τη δημιουργικότητά τους και τις γνώσεις τους ως μελλοντικοί Μηχανικοί στις παρακάτω δύο κατηγορίες της επιλογής τους:

Case Study
Αφορά στην εύρεση βέλτιστης λύσης ενός θεωρητικού προβλήματος, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα δεδομένα και αξιολογώντας τα με σαφή κριτήρια.
Innovative Design

Είναι μια δοκιμασία, στην οποία οι διαγωνιζόμενοι φοιτητές θα πρέπει να συνδυάσουν την δημιουργικότητά τους και τις γνώσεις τους για να αναπτύξουν μια καινούργια τεχνολογία ή να βελτιώσουν μια ήδη υπάρχουσα.
 

Αιτήσεις Συμμετοχής

Μη χάνετε χρόνο και τρέξτε να δηλώσετε συμμετοχή στον μεγαλύτερο Διαγωνισμό Μηχανικής στην Ευρώπη!

Την φόρμα συμμετοχής μπορείς να την βρεις εδώ!

Οι αιτήσεις συμμετοχής λήγουν στις 24 Φεβρουαρίου 2023!
 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012