Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

10
Ιουν

Επιστημονική Ημερίδα στη μνήμη του Μανώλη Μαθιουδάκη
Κατηγορία: Ημερίδα  
ΤοποθεσίαΛ - Κτίριο Επιστημών/ΗΜΜΥ, 141Π-98, Αμφιθέατρο Κτ. Επιστημών
Ώρα10/06/2022 10:00 - 13:45

Περιγραφή:

Το Εργαστήριο Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (ΕΕΜΗΥ) του Πολυτεχνείου Κρήτης σε συνεργασία με την Πρυτανεία του Ιδρύματος διοργανώνει την Παρασκευή 10.06.2022 Επιστημονική Ημερίδα στο Πολυτεχνείο Κρήτης, προκειμένου να τιμήσει την μνήμη και την προσφορά του Αν. Καθ. Μανώλη Μαθιουδάκη, ο οποίος έφυγε πρόωρα και αιφνίδια από τη ζωή τον Μάρτιο του 2021 σε ηλικία μόλις 52 ετών.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν και θα μιλήσουν για τον Μανώλη Μαθιουδάκη, ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, ο Κοσμήτορας της Σχολής ΜΗΧΟΠ, καθώς και ο Διευθυντής του ΕΕΜΗΥ. Πολλοί στενοί συνεργάτες του Μανώλη Μαθιουδάκη, φοιτητές και καθηγητές, από το Πολυτεχνείο Κρήτης, αλλά και από άλλα ακαδημαϊκά ιδρύματα ανά την Ελλάδα, θα παρουσιάσουν τις επιστημονικές συνεργασίες που είχαν με τον αείμνηστο Μανώλη Μαθιουδάκη. Στο πλαίσιο της επιστημονικής ημερίδας θα πραγματοποιηθεί ονοματοδοσία μίας αίθουσας του ΕΕΜΗΥ σε Αίθουσα «Μανώλης Μαθιουδάκης».

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012