Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

19
Ιουλ

Industry 4.0: The path to digital (R)evolution | Ακαδημαϊκό Σεμινάριο BEST 2023
Κατηγορία: Σεμινάριο  
Τοποθεσία
Ώρα19/07/2023 09:00 έως 27/07/2023 18:00

Περιγραφή:

Ακαδημαϊκό Σεμινάριο 2023 | BEST Chania Summer Course 2023

"Industry 4.0: The path to digital (R)evolution"

19-27 Ιουλίου 2023 | Πολυτεχνείο Κρήτης

Θες να περάσεις ένα ξεχωριστό γεμάτο γνώσεις και εμπειρίες καλοκαίρι στα Χανιά;

Τότε αυτή είναι η ευκαιρία σου!

O φοιτητικός οργανισμός BEST Chania διοργανώνει, για ένα ακόμη καλοκαίρι, ένα ακαδημαϊκό σεμινάριο με θέμα την 4η βιομηχανική επανάσταση, αλλά και τις επιπτώσεις που έχει αυτή στο περιβάλλον, στοχεύοντας παράλληλα στην ενίσχυση της πολυπολιτισμικότητας μέσω της ανάπτυξης δεξιοτήτων των φοιτητών μηχανικών.

Σε έναν κόσμο που αντιμετωπίζει σημαντικές περιβαλλοντικές προκλήσεις, η ανάγκη για ψηφιακά δίδυμα και πράσινη μετάβαση είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομία, την κοινωνία και τη βιομηχανία μας. Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος θα εξετάσουμε τη μετάβαση από το τρέχον γραμμικό οικονομικό μοντέλο σε ένα κυκλικό μοντέλο, μεγιστοποιώντας την αξία των προϊόντων και των υλικών, χρησιμοποιώντας τις ψηφιακές τεχνολογίες της βιομηχανίας 4.0. Ο υπεύθυνος καθηγητής του φετινού ακαδημαϊκού σεμιναρίου θα είναι ο κ. Γεώργιος Αραμπατζής, Αναπληρωτής Καθηγητής της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (ΜΠΔ) του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Όλα αυτά θα συμβούν με την συμμετοχή φοιτητών από διάφορα μέρη της Ευρώπης, αλλά και με την δική σου πολύτιμη συμμετοχή! Αν θέλεις να αποτελέσεις μέρος αυτής της δράσης, αποκομίζοντας αξέχαστες αναμνήσεις, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή σ' αυτήν εδώ τη φόρμα μέχρι τις 21 Ιουνίου 2023!

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Site: https://best.tuc.gr/sc23/

Facebook: BEST Chania Πολυτεχνείου Κρήτης

Instagram: bestchania

Γραφείο: Αίθουσα B2.104 (κυλικείο ΜΠΔ)

Κύριος Διοργανωτής: Πάνος Κυριαζής, τηλ: 6989892747

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012